Bunicii comanda apa plata la domiciliu pentru ei si nepotii lor!

comanda apa plata la domiciliu

comanda apa plata la domiciliu

Viata reprezinta un sir lung de provocari si imprevizibil, iar, in multe familii, se poate ajunge la situatia ca bunicii sa-si creasca nepotii, fie din cauza ca parintii au plecat la munca in strainatate, fie din motive mai tragice. Bineinteles, un asemenea scenariu nu este unul negativ, cat timp se spune ca nu exista dragoste mai mare decat cea a bunicilor pentru nepotii lor, insa principala problema este legata de partea financiara. Astfel, in cazul in care nu primesc ajutor din afara tarii, seniorii trebuie sa isi dramuiasca atent banii, pentru a le oferi celor mici o copilarie din care sa nu le lipseasca nimic.

Un alt aspect la fel de important, mai ales ca vorbim despre doua categorii de varsta vulnerabile, tine de sanatate, mai precis consumarea unor produse care sa nu puna organismul in pericol, ci, din contra, sa il ajute sa-si desfasoare toate procesele specifice. Cel mai banal exemplu poate fi apa de la robinet, care in multe zone din Romania nu este potabila, avand o culoare, un miros si un gust deloc atragatoare. In aceste conditii, sunt de apreciat bunicii care comanda apa plata la domiciliu pentru ei si nepotii lor, iar, citind articolul in continuare, vei afla de ce sa faci si tu acest lucru, incepand chiar de astazi!

Comanda apa plata la domiciliu, in toata tara, de la H2On.ro!

In primul rand, o comanda de apa plata la domiciliu iti furnizeaza accesul la o apa de calitate superioara, din toate punctele de vedere. Spre exemplu, compania romaneasca H2On.ro livreaza acasa sau la birou, in toata tara, in cel mai scurt timp, fie apa marca proprie (premiata la nivel international, cu Superior Taste Award, de catre International Taste Institute din Bruxelles, in 2019, 2020, 2021 si 2022, anul acesta cu mentiunea punctaj maxim/trei stele), fie apa alcalina AQUAVIA (cu un pH de 9.4).

In al doilea rand, o astfel de comanda de apa plata la domiciliu puncteaza decisiv la capitolul confort. Mai precis, bidoanele de 19litri pot fi achizitionate printr-o simpla apasare de buton (nepotii isi vor ajuta bunicii, daca acestia nu se “impaca” foarte bine cu tehnologia) si vor fi livrate direct in pragul casei, ceea ce face sa nu mai fie nevoie de drumurile dus-intors la supermarket, eliminandu-se greutatea cumparaturilor, atat la propriu, cat si la figurat.

Nu in ultimul rand, o comanda de apa plata la domiciliu este foarte avantajoasa si din punct de vedere financiar! Tinand cont ca vorbim despre recipiente mari, este logic ca pretul per unitate (per litru, in acest caz) sa fie mult mai mic decat al sticlelor de 0.33, 0.75 sau 1litru, respectiv al PET-urilor de 0.5, 2 sau 2.5litri. Asadar, bidoanele H2On marca proprie costa 23 de lei (1,21 lei per litru), iar cele de la AQUAVIA – 45 de lei (2,36 lei per litru). Prin urmare, pe termen mediu si lung, ele pot contribui la economii importante pentru familie, indiferent ca aceasta este formata din bunici si nepoti, parinti si copii, cupluri proaspat casatorite etc. Hidratare placuta!