Cand se monteaza bradul de Craciun in lume?

brazi de lux

Din punct de vedere istoric, bradul de Craciun este asamblat pe 8 decembrie. Acest lucru se datoreaza unei traditii religioase. Bradul de Craciun este simbolul celei mai frumoase perioade din an, perioada in care toata lumea cauta cele mai frumoase decoratiuni pentru case si cele mai inedite cadouri pentru a le darui celor dragi.

Cu toate acestea, in intreaga lume decoratiunile de Craciun sunt facute la inceputul lunii si chiar si unele orase proeminente isi decoreaza strazile, pietele si cladirile in ultimele zile ale lunii noiembrie.

Milano, New York, Paris si Tokyo sunt cateva exemple. Luminile de Craciun uimiesc centrele urbane si constituie o carte postala in sine.

Trebuie remarcat faptul ca la 8 decembrie se sarbatoreste Imaculata Conceptie despre Maria, asa cum a declarat Papa Pius al IX-lea in 1854. De atunci, marea majoritate a tarilor din lume aleg aceasta data pentru a asambla bradul de Craciun. In prezent, tendinta este de a apela la un brad de Craciun artificial. Pe BraziCraciun.net se gasesc foarte multe modele, atat de brazi de lux, cat si de brazi artificiali ieftini.

De ce este 8 decembrie   vacanta in Argentina?

Nu toate tarile din lume declara ziua de 8 decembrie ca zi nelucratoare. Dincolo de asamblarea bradului de Craciun, data pastreaza un simbol crestin special, iar Argentina este o tara catolica care decide sa o sarbatoreasca in acest fel.

Prin urmare, 8 decembrie este considerata sarbatoare nationala in tara.

Aceasta decizie are legatura cu reactivarea turismului si cu sprijinul pentru acest sector economic specific. In afara contextului pandemiei, multe destinatii “de weekend lung” se pregateau sa gazduiasca turisti in aceste zile ale lunii decembrie in care publicul cauta un moment de relaxare pentru a inchide anul in ajunul sarbatorilor.

Unele orase din aceasta tara vor primi multi turisti in aceasta perioada, turisti care vin special pentru a fi incantati de traditiile din preajma sarbatorilor de Craciun. Tu ce brad de Craciun iti cumperi de pe BraziCraciun.net?

Brazi de Craciun din lume: spectacole magice

Cei care au posibilitatea de a petrece vacanta de sfarsit de an intr-o alta tara stiu ca una dintre principalele atractii consta in a se bucura de decoratiunile de Craciun care sunt facute acolo.

New York City in Statele Unite este una dintre cele mai populare pentru acest eveniment. Acolo, cetatenii iau “foarte in serios” asamblarea bradului de Craciun din 8 decembrie. De fapt, in anumite cartiere din Brooklyn exista concursuri pentru a vedea “cine lumineaza cel mai mult fatada casei sale” sau “cine realizeaza mai multe decoratiuni creative”.

Londra este un alt loc minunat pentru a vedea cele mai rustice si clasice brazi de Craciun. In Milano, intr-una dintre principalele sale galerii turistice, este montat un spectaculos brad urias de Craciun, cu lumini si bile colorate.

Orasul Buenos Aires nu este cu mult in urma: decoratiunile sale pe strazi nu sunt cele mai spectaculoase sau portretizate, ci cele ale mall-urilor si centrelor comerciale.

Celebrul si clasicul mall “Galerías Pacífico” monteaza un frumos brad de Craciun in holul de la intrare, decorat cu lumini si pachete cadou. In general, brandul Carolina Herrera este cel care insoteste acest eveniment de Craciun si ofera decoratiunile care decoreaza bradul.