Cinci moduri de a-ți menține iubita interesată

Te plictisești în relația ta? A face aceleași lucruri cu prietena ta poate duce la plictiseală. La urma urmei, ea știe deja ce intenționați să faceți cu ea chiar înainte de a-i spune, pentru că este obișnuită cu ceea ce faceți de obicei împreună. Lucrurile pe care le faci sunt previzibile și ea nu găsește nimic care să fie palpitant, amuzant și fascinant.

Este o problemă de relație atunci când partenerii se plictisesc unul de celălalt. Lucrurile pe care le faci cu partenerul tău sunt cele care vor menține relația vie sau prea plictisitoare. Plictiseala într-o relație i-a determinat pe parteneri la despărțire.

Deci, cum te vei asigura că prietena ta nu se va plictisi de tine? Există multe modalități de a realiza acest lucru. Astăzi vom analiza diferite moduri de a-ți menține iubita interesată cu scopul de a te conecta cu ea. A face o prietenă să iasă la întâlnire nu este dificil, dar pentru majoritatea bărbaților le este dificil să o mențină interesată.

După prima întâlnire când ești foarte sigur că ai influențat gândurile fetei de care te-ai îndrăgostit prin conversația pe care ai avut-o împreună și, de fapt, ea este convinsă că ești domnul corect, a căutat și a visat tot timpul , provocarea după prima întâlnire este să o menții interesată până când o vei cere în căsătorie. Dacă nu reușești să-ți menții iubita interesată pe tot parcursul procesului de întâlnire și curte, atunci mi-e teamă să te informez că ai putea ajunge să o pierzi în favoarea unui alt bărbat. Va găsi un alt bărbat care să-i ofere ceea ce își dorește într-o relație. Menținerea ei interesată este un proces continuu chiar și după ce te căsătorești cu ea.

Menținerea unei femei interesată este cel mai important lucru pe care bărbații nu ar trebui să-l neglijeze și nici să nu-l ia prea ușor. Trebuie să mulțumești femeii pe care o iubești. Femeile în general vor să fie apreciate și tratate într-un mod delicat… ca o floare delicată. Să-ți faci plăcere prietenei tale nu înseamnă că faci lucrurile orbește. Nu, trebuie să-ți folosești creierul pentru a raționa bine și a face lucruri care sunt bune pentru tine și pentru ea. Ar trebui să faceți împreună lucruri pozitive care vă vor întări relația și nu cele care vă vor duce la autodistrugere.

Cum să-ți menții iubita interesată

Prima modalitate de a-ți menține iubita interesată este să te retragi. Acest lucru te va ajuta să te reconectezi și să reînnoiești relația pe care o ai cu iubita ta. Ai nevoie de timp singur cu prietena ta, pentru a te reconecta cu ea și pentru a găsi scânteia pe care ai avut-o în trecut înainte ca ea să înceapă să se plictisească de tine ca urmare a faptului că a făcut aceleași lucruri iar și iar. Du-o într-o vacanță și mai ales în locuri unde nu a mai fost niciodată și distrează-te împreună câteva zile.

Există multe locuri interesante și frumoase pe care le poți vizita împreună cu prietena ta; poate singurul obstacol sunt banii. Un lucru bun cu o retragere de vacanță este că vă permite dvs. și prietenei dvs. să vă conectați și să petreceți timp singuri. A vizita plaja și a petrece câteva zile acolo este un lucru foarte romantic de făcut împreună. Gândiți-vă să vizitați plajele frumoase despre care ați auzit oamenii vorbind mult. În timp ce sunteți acolo, ar trebui să vă implicați prietena în activități acvatice interesante, cum ar fi înot, scufundări și rafting în apă albă.

Al doilea mod de a-ți menține iubita interesată este să ieși la picnic. Când ți-ai scos ultima oară prietena la picnic? Surprinde-ți prietena ducând-o la un picnic undeva unde amândoi vă veți bucura de frumusețea naturii. Unele dintre micile lucruri interesante pe care bărbații le fac pentru prietenele lor sunt cele care le mențin iubitele interesate. Să-ți scoți prietena la picnic este un lucru mic pe care îl poți face pentru ea, care o menține interesată.

Să mergi la cumpărături cu prietena ta este a treia modalitate de a o menține interesată. Femeilor le place când bărbații le însoțesc să facă cumpărături, deși majoritatea bărbaților vor face tot posibilul să evite să-și însoțească prietenele sau soțiile la cumpărături. Există multe locuri în care îți poți duce prietena să facă cumpărături, astfel încât să aibă o garderobă nouă care o va face să arate grozav și mai mult ca să spunem atractivă. De ce să nu-ți duci iubita într-un alt oraș care este binecunoscut cu varietatea de haine la modă, sunt sigură că se va bucura de asta și va evita plictiseala obișnuită care este previzibilă în relația ta.

A patra modalitate de a-ți menține iubita interesată este să o scoți la cină. Nu o duci la cină în niciun restaurant, ci cel mai bun restaurant pe care ea îl va aprecia.

Al cincilea și cel mai puternic mod de a-ți menține iubita interesată este să comunici eficient cu ea. Cunoaște-i emoțiile și înțelege ce vrea, apoi judecă cel mai bun mod în care poți comunica cu ea. Trebuie să știi cum să influențezi eficient gândurile iubitei tale și să o faci să se simtă mereu în siguranță alături de tine. Dezvoltă o relație intimă cu prietena ta prin comunicare. Fă-o să aibă încredere completă în tine