Contractul semnat – garantia seriozitatii, cand practici videochat in Iasi

videochat Iasi

Fetele care practica videochat in Iasi lucreaza in conditii de lux si au parte de castiguri care, in alte domenii economice, par de-a dreptul imposibile. La o varsta la care alte tinere se chinuie sa lucreze pentru sume modeste, ele reusesc sa isi cumpere casa si masina, folosesc doar produse de lux si isi petrec concediul in destinatii exotice.

Persoanele mai circumspecte se tem ca, in aceasta cariera, lucrurile par prea frumoase ca sa fie adevarate. De aceea, ele vor sa stie daca activitatea desfasurata ca model online respecta sau nu legislatia in vigoare. Cele mai bune dovezi ca totul se desfasoara conform legii sunt reprezentate de contractul semnat la inceputul colaborarii cu studioul si de actele aditionale care insotesc fiecare plata.

Importanta semnarii unui contract cu clauze cat se poate de clare

Indiferent de ramura economica in care iti desfasori activitatea, raporturile de lucru sunt reglementate printr-un contract in care sunt enuntate clar drepturile si obligatiile fiecarei parti. La fel stau lucrurile si atunci cand practici videochat in Iasi, la Studio-20.ro: inca din prima zi, primesti propriul exemplar al unui contract de artist-interpret, iar reprezentantii studioului iti raspund cu rabdare si in amanunt la orice intrebari sau nelamuriri.

In cazul in care nu semnezi documentul respectiv din prima zi sau il semnezi, dar nu primesti un exemplar, este un semn clar ca nu ai ales firma potrivita si ca ar fi cazul sa cauti ceva mai bun.

De pilda, nu trebuie sa crezi explicatia conform careia vei primi propriul exemplar doar dupa semnarea, depunerea sau avizarea acestuia. Singurele contracte care trebuie depuse in prealabil undeva sunt cele de inchiriere pentru imobile cu proprietari persoane fizice, care nu au nicio legatura cu activitatea de videochat in Iasi. In concluzie, o astfel de scuza nu este valabila.

Actele aditionale care insotesc fiecare plata

Semnarea contractului, la inceputul activitatii, reprezinta doar un prim indiciu ca totul este in regula. Acest fapt va fi deplin confirmat daca totul va decurge bine in momentul in care sunt efectuate platile.

Fetele care practica videochat in Iasi sunt platite la fiecare doua saptamani, beneficiind de sume consistente, care le ajuta sa ajunga rapid la independenta financiara si prosperitate.

Fiecare plata este insotita de emiterea unui act aditional, in care sunt trecute toate informatiile legate de plata respectiva. Din document, reiese cat se poate de clar cat s-a incasat pe fiecare platforma online in parte, care e suma totala castigata si care este valoarea comisionului ce ii revine modelului, precum si a diferitelor impozite si taxe achitate catre statul roman, precum impozitul pe venit, CAS si CASS.

Actul aditional indica, in final, suma neta care este transferata efectiv in contul bancar deschis de model la orice banca din Romania doreste. In momentul in care primesti exact suma indicata in document, ai certitudinea faptului ca lucrezi in locul potrivit, unde legislatia este respectata asa cum se cuvine si ai parte de un tratament corect.

Asadar, cand faci videochat in Iasi, nu e suficient sa te bazezi doar pe vorbe sau promisiuni, ci dovada suprema a legalitatii este reprezentata de documentele semnate. Daca acestea sunt in regula, ai garantia faptului ca vei lucra in cele mai bune conditii posibile!