Cum si cand sa porti caciuli?

Iarna aceasta, cat mai multe persoane isi doresc caldura in zona capului. Urechile ar trebui cel putin sa fie infasurate in ceva cald si confortabil, deoarece petrecerea timpului in aer liber si proaspat este recomandat in special in aceste zile. In aceste momente sunt recomandate caciulile, care din fericire nu doar tin de cald, ci sunt si accesorii indispensabile pentru tinutele de iarna. Pentru ca accesoriul dragalas sa isi indeplineasca in mod optim scopul, nu numai aspectul, ci si calitatea trebuie sa fie un aspect important. Materialele inferioare provoaca rapid mancarime si este garantat faptul ca nu va fi cea mai atragatoare iarna din aceasta cauza. Prin urmare, este mai bine in a ramane la stilul scandinav si ca baza sa fie pusa pe caciuli.

Caciulile de iarna vin in toate formele si stilurile imaginabile. Caciulile ascutite sunt printre variantele mai neobisnuite care sunt uneori mai mult sau mai putin populare in functie de tendinta actuala. Ele ajung in capul comunitatii hipster in mod regulat si raman la moda pana cand apare urmatoarea piesa. Scandinavilor, pe de alta parte, le place lejer si necomplicat, asa ca in nord adopta o abordare mai subtila si se bazeaza pe clasicele caciuli incercate si testate.

Caciulile beanies sunt printre accesoriile preferate iarna, iar caciulile frumoase sunt, de asemenea, un pariu sigur cand vine vorba de stil. Pentru ca se potrivesc tuturor fara exceptie, caciulile calduroase nu ar trebui sa lipseasca din garderoba anul acesta. Caciula este „originalul” printre articolele pentru acoperirea capului pentru iarna. Derivat din cuvantul englezesc „bean”, care tradus inseamna fasole, dar colocvial inseamna si cap, beanie este modelul cel mai raspandit astazi. In mod clasic, caciula din lana are o manseta care mentine fruntea si urechile de doua ori mai calde.

In trecut, forma simpla a caciulii facea parte din imbracamintea de lucru, care, pe langa protectia impotriva frigului, avea si scopul de a mentine parul in afara campului vizual. La acea vreme, desigur, nu se numeau caciuli, dar caciula era adesea numita “palarie de pescar”. In ciuda formei simple, exista mai multe moduri de a o purta. In functie de conturul fetei, caciula se poarta trasa jos peste frunte, impinsa in spate sau in varful capului peste urechi.

Cei care au parul mai lung, pot folosi caciulile pentru a nu-si deteriora parul in timpul frigului si al gerului. De asemenea, o coafura frumoasa ce nu trebuie stricata, poate fi protejata. Al doilea element de baza din colectia de baza de iarna este caciula cu ciucure. Forma acestei caciuli poate varia, cea clasica fiind cea mai populara. Ceea ce transforma o caciula simpla intr-o caciula diferita este ciucurele din varful acesteia. La majoritatea modelelor, ciucurele arata precum o cireasa deasupra unui tort. In versiunile mai libere, atarna in jos peste spatele capului si deplaseaza centrul de greutate al palariei spre gat.

Oamenii iubesc caciulile compacte din lana, adica caciulile cu ciucure, care arata frumos, dar de asemenea, tin cald peste tot si nu se demodeaza niciodata. O caciula de calitate poate fi durabila si poate fi purtata peste ani buni.

Cea mai simpla metoda de a cumpara astfel de obiecte vestimentare este sa alegi caciuli negre. Acestea sunt o varianta usor de integrat in toate tinutele si se va potrivi oricand. Sunt usor de intretinut, se murdaresc greu si le vei purta mult timp dupa achizitionare. In plus, pot fi considerate obiecte unisex si daca este necesar le poti imparti cu partenerul, respectiv cu partenera, atunci cand aveti nevoie de o caciula de buna calitate. Poti alege caciuli negre simple sau poti opta pentru cele cu modele.