De ce foarfeci filat ai nevoie?

Pași pentru o filare reușită – cum să creezi volum și textură unei tunsori

Oricine își dorește să arate în fiecare zi de parcă tocmai ce a ieșit din coafor, iar modul în care părul stă în fiecare zi obișnuită, când nu îi este acordată o atenție deosebită, depinde doar de tunsoare. În rândurile ce urmează vom discuta despre care sunt pașii pe care să-i urmezi pentru a putea oferi la rândul tău niște tunsori pline de texturi și volum și mai ales, îți vom recomanda și câteva tipuri de foarfeci filat care te vor ajuta cu siguranță să-ți îmbunătățești serviciile.

În cazul în care ți se întâmplă să ai parte de clienți sau cliente ce au un păr foarte lipsit de volum, este foarte important să aplici o serie de tehnici și strategii specifice pentru a crea impresia de volum și textură. În ceea ce privește foarfecile de filat, iată câteva sfaturi utile pentru a te ajuta să le achiziționezi pe cele perfecte pentru tine și nevoile tale:

 

  • Foarfeci filat ce ajută la subțierea părului. Acest tip de foarfeci de filat ajută la subțierea strategică și uniformă, ajutând astfe la reducerea aspectului plat al părului. Dacă îți dorești să creezi un aspect cât se poate de natural al părului, alege niște foarfeci de filat cu dinți subțiri și o textură mai fină.

 

  • Foarfeci filat cu dinți lungi și scurți. Aceste foarfeci pot fi utile la mai multe lucruri. Spre exemplu, cele lungi pot ajuta la subțierea mai extinsă a părului, în timp ce foarfecile cu dinți scurți pot adăuga textură și volum. Această combinație poate oferi un rezultat echilibrat întregului look.

 

  • Foarfeci filat ce ajută la texturare. Acestea sunt la rândul lor nelipsite din trusa oricărui frizer care se respectă. Foarfecile de filat de texturare au de cele mai multe ori dinți neregulați, iar cu ajutorul acestora poți crea diferite lungimi pentru a realiza o textură subtilă și naturală. Aceste foarfeci pot îndepărta părul în mod neregulat, adăugând un aspect mai bogat.

 

Acestea au fost doar câteva dintre foarfecile de filat care folosite deseori de către frizeri și frizerițe. Acest lucru se datorează în principal faptului că, deși nu sunt foarte multe la număr, aceste foarfeci de filat fac aproximativ toate lucrurile de bază de care un frizer sau o frizeriță are nevoie pentru a realiza tunsori pline de volum și texturi.

 

Înainte de a opta pentru acest tratament de păr, amintește-ți că fiecare persoană are caracteristici unice ale părului, așadar consultarea cu un stilist profesionist te poate ajuta să alegi tehnicile și foarfecile potrivite pentru nevoile individuale. Ajută-ți și tu clienții să ajungă la look-ul mult dorit, iar mai apoi, tot ce îți mai rămâne de făcut este să îți lași munca admirată! Și nu în cele din urmă, ține cont de sfaturile pe care ți le-am oferit de-a lungul acestui articol și alege niște foarfeci filat de calitate.