Decorarea camerei copilului

Părinții ar trebui să înțeleagă că camera copiilor poate crește odată cu ei. Pentru ca dormitoarele copiilor să fie decorative și interesante, adăugați tușe distractive de culori vii, lenjerie de pat pentru copii care să fie jucăușă și mobilier orientat pe teme. Camera copiilor ar trebui redecorată în timpul vârstei de maturizare a acestora, cel puțin de minim 3 ori: de la, să zicem, schimbarea sugarului în copil mic, anii de școală (inițial) și apoi anii adolescenței. O planificare atentă și o alegere înțeleaptă a mobilierului ar putea reduce costurile și gradul de redecorare care este previzibil.

Proiectat în mod reciproc:

Copilul ar trebui să fie considerat designerul expert al casei. Deoarece toată inspirația pe care o veți primi va fi prin intermediul lor. În timpul selecției paletei de culori, a tușelor și a temelor implicarea copilului este esențială. Începând cu vârsta de 3 ani, copilul poate fi un asistent pentru selectarea vopselelor, textilelor și acoperirilor de perete, trebuie evitată decorarea excesivă. Un “nu” diplomatic este foarte important, mai ales atunci când copilul alege o culoare inacceptabilă pentru o anumită cameră, faceți un compromis în așa fel încât să fie folosite nuanțe ale culorii respective.

Mobilier durabil:

În loc de stil selectați mobilier ușor de îngrijit și durabil. Alegerea perfectă ar trebui să fie laminatele, materialele plastice și suprafețele vopsite. Selectați un pătuț care poate fi transformat într-un pat pentru copii mici, cufere care pot fi folosite ca mese de schimbat, module de depozitare reglabile pot fi utile pentru anii următori. Paturile de dimensiuni întregi ar trebui selectate în timp ce se alege primul pat de fată mare sau de băiat mare. Patul de dimensiuni complete oferă loc pentru părinte în timpul nopților frecvente de spaimă și un loc frumos pentru a sta în timpul citirii poveștilor de culcare. Trebuie evitate temele în timp ce se fac alegeri pentru mobilierul din dormitorul lor, de exemplu, patul cu mașini de curse, care este cel mai popular astăzi, poate fi un mare eșec mâine.Aceste produse de la reberic.ro sunt perfecte pentru camera copilului.

Modele îndrăgite de copii

Culorile vii și îndrăznețe, atunci când sunt combinate cu forme distincte, ajută la conferirea unui aspect plăcut camerei. Nuanțele luminoase pe culori neutre și imprimeurile florale care acoperă peretele, dungile și carourile sunt uimitoare pentru perete ca fundal pe acesta. Făcând pereții în culori neutre și accente în culori îndrăznețe, cum ar fi pereții galbeni și covorul de zonă verde închis, pernele, perdelele și lenjeria de pat pentru copii. Făcând decorul în acest fel vă oferă posibilitatea de a schimba mobilierul accesoriilor pe măsură ce gustul copilului se schimbă, iar acest lucru se realizează fără a fi nevoie să zugrăviți. Lămpile, covoarele de umbră, arta murală și butoanele sertarelor sunt alte accente care pot fi inversate împreună cu lenjeria de pat a copilului.

Pereții pot fi vopsiți în culori neutre, iar desenele în culori îndrăznețe pot fi folosite împreună cu accente precum lenjeria de pat, butoanele și trapele de sertar, perdelele, covoarele reversibile și pernele. Permiteți copiilor să selecteze culorile camerei și să aibă ultimul cuvânt de spus atunci când vine vorba de alegere. Pereții ar trebui să fie colorați cu culori neutre, astfel încât să se poată evita revopsirea.