Pentru tratamentul cu implanturi dentare, varsta reprezinta doar un numar! Afla mai multe despre acest beneficiu!

implanturi dentare

Cazurile de edentatie a danturii sunt intalnite la toate categoriile de varsta. Indiferent ca ai 20 sau 45 de ani, lipsa unei ingrijiri corespunzatoare va avea repercusiuni asupra sanatatii orale. Daca nu iei masuri inca de la primele disconforturi resimtite, este posibil chiar sa ajungi sa te confrunti cu caderea dintilor. Trebuie sa stii ca o astfel de situatie poate duce si la alte probleme cum ar fi restrictii alimentare, probleme gastrice, lipsa increderii de sine si scaderea calitatii vietii, in general.

Odata ce te confrunti cu o dantura edentata, nu ramane decat sa apelezi la o clinica stomatologica ce ofera servicii de calitate, asa cum este Dental Premier. Este important sa alegi cei mai buni medici din domeniu, pentru a te asigura ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor si ca dantura ta isi va recapata toate functiile.

Tratamentul cu implanturi dentare, solutia optima pentru reintregirea danturii

Daca dintii tai au „parasit” dantura, cea mai eficienta metoda de a o reintregi este procedura de inserare a unor implanturi dentare. Medicii specialisti din toata lumea recomanda acest tratament, pentru ca ofera pacientilor beneficii uluitoare si de lunga durata. Procedura consta in inserarea unei piese care este realizata dintr-un material biocompatibil cu organismul uman, cum este titanul sau zirconiul. Aceasta piesa este plasata chirurgical in osul maxilarului pentru a oferi o baza stabila viitorilor dinti definitivi.

Implantul este apoi lasat sa se vindece, iar perioada de asteptare poate sa varieze intre 2 si 6 luni, in functie de caz. Dupa aceasta etapa care este denumita osteointegrare, se face o mica incizie in dreptul implantului si se monteaza un conformator gingival, care permite vindecarea estetica a gingiei.

Urmeaza apoi plasarea bontului de transfer cu care se ia amprenta pentru viitoarea lucrare, iar in laboratorul de tehnica dentara se realizeaza viitorii dinti ficsi care vor definitiva aceasta procedura.

implanturi dentare

Te poti bucura de tratamentul cu implanturi dentare, indiferent de varsta

Un mare avantaj al acestei proceduri stomatologice consta in faptul ca aceasta nu tine cont de varsta. Cand vine vorba despre acest aspect, daca ai implinit 18 ani, intri in categoria persoanelor care pot beneficia de un astfel de tratament extrem de eficient. Chiar si persoanele in varsta se pot bucura de implanturi dentare, daca starea de sanatate le permite, caci aceasta interventie are rata de succes la fel de ridicata ca in cazul pacientilor tineri.

Pentru a sti cu exactitate daca esti potrivit pentru aceasta procedura dentara, trebuie sa te prezinti la clinica stomatologica, pentru ca medicul specialist sa evalueze cazul si starea ta de sanatate. In baza analizelor de sange, computerului tomograf si a radiografiilor, acesta va determina daca tratamentul cu implanturi dentare este ceea ce ai nevoie.

La finalul acestui tratament, vei simti ca ai renascut. Viata ta va lua o intorsatura uluitoare, datorita beneficiilor pe care procedura ti le ofera. Gata cu restrictiile alimentare, cu durerile, disconforturile si stima de sine scazuta cu care vine la pachet lipsa dintilor. Vei fi din nou o persoana zambitoare, fericita, puternica si increzatoare in propriile forte!

Esti gata pentru o astfel de schimbare? Nu trebuie decat sa apelezi la clinica stomatologica Dental Premier si sa te programezi pentru o consultatie!