Sistemele hidraulice de la firma FESTO

sisteme hidraulice festo

Aproximativ 20.000 de angajati din intreaga lume urmaresc un obiectiv comun: productivitatea si competitivitatea maxima a clientilor in automatizarea fabricilor si a proceselor si educatia tehnica. Aflati mai multe despre compania Festo – o companie responsabila de familie si un jucator global.

Fiind o companie internationala, de familie si de lunga durata, Grupul Festo se bucura de o reputatie excelenta in randul partenerilor sai de afaceri si al angajatilor sai, pune mare pret pe integritate si are standarde inalte in ceea ce priveste conduita etica si legala. Recunoastem ca avem o responsabilitate fata de mediul nostru de afaceri si societate, precum si fata de angajatii nostri din intreaga lume. Persoanele care aleg sa cumpere sisteme hidraulice marca FESTO fac astfel de alegeri pentru ca sunt convinse de calitatea acestor produse, dar si de potentialul companiei. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca toate aceste componente sunt folosite corect odata ce au ajuns la tine.

Repere aplicate de FESTO

Conformitatea descrie legile aplicabile, specificatiile, standardele si liniile directoare interne care stau la baza modului in care facem afaceri. Codul nostru de conduita este un standard obligatoriu pentru conduita in afaceri a tuturor angajatilor Festo si reflecta intelegerea noastra a legii si a propriilor noastre valori. Poti gasi accesorii pentru sisteme pneumatice in care sa ai toata increderea si care sa te ajute sa obtii rezultatele potrivite atunci cand inlocuiesti piesele componente. Asigura-te doar ca le folosesti corect odata ce le-ai cumparat.

Festo se asteapta ca si partenerii sai de afaceri sa respecte acest standard. Pe langa Codul nostru de conduita, standardele minime pentru partenerii de afaceri definite in Codul de conduita pentru partenerii de afaceri stabilesc principiile de conduita pe care le consideram adecvate si esentiale pentru toate tipurile de activitate comerciala.

Biroul de conformitate sprijina implementarea globala a Codurilor noastre de conduita si este punctul de contact pentru orice intrebari pe care clientii si angajatii nostri le pot avea in acest context.

Conformitatea ar trebui sa protejeze impotriva comportamentului inadecvat si ilegal (prevenire) si, in consecinta, sa clarifice, sa evalueze si sa sanctioneze un astfel de comportament (reactie). Toate incalcarile primesc o sanctiune corespunzatoare (toleranta zero).

Protectia acopera cele mai valoroase active ale noastre si activitatile noastre de afaceri, inclusiv modul in care ne tratam reciproc. Acestea includ domeniile clasice de conformitate: coruptie, deteriorare a activelor, carteluri/coluziune si cultura organizationala. Alte domenii relevante pentru conformitate includ, de exemplu, dreptul fiscal, export/taxe, calitate si mediu, protectia datelor si dreptul muncii. Departamentele relevante poarta responsabilitatea pentru aceste alte domenii, inclusiv managementul riscului respectiv (de ex. impozitul pe profit pentru conformitatea fiscala).

Dorim sa fim la inaltimea propriilor noastre standarde si sa ne imbunatatim continuu ca companie de invatare. Daca doriti sa raportati orice abatere sau o posibila incalcare a Codurilor noastre de conduita, va rugam sa contactati Biroul nostru de conformitate sau – in cazuri de incalcare a drepturilor omului si a mediului – Responsabilitatea corporativa. Alternativ, ne puteti contacta in mod sigur si anonim prin portalul nostru de avertizori.