Stiai ca poti primi inclusiv un cadou atunci cand achizitionezi un fiset metalic? Iata despre ce este vorba!

fiset metalic

Dotarea birourilor si a spatiilor de lucru cu mobilierul potrivit poate usura cu mult activitatile zilnice la locul de munca. Organizarea documentelor si a echipamentelor, respectand standardele de calitate in vigoare, reprezinta un avantaj in orice domeniu.

Un fiset metalic de la www.viamond.ro, de pilda, poate indeplini absolut toate cerintele ce tin de sistematizarea documentatiilor, actelor, normativelor sau planselor. Ofertele producatorilor sunt deosebit de avantajoase in prezent, putand primi chiar o serie de cadouri la achizitionarea anumitor modele. Iata mai exact despre ce este vorba!

Colectiile actuale cuprind o gama foarte bogata de articole robuste si foarte rezistente, cu caracteristici moderne si practice. Dimensiunile acopera o plaja larga, putand investi in modelul cel mai potrivit spatiului de care dispui. In functie de volumul de obiecte pe care urmeaza sa il depozitezi, poti alege un fiset metalic cu interioare generoase si compartimentari inteligente care sa iti usureze munca.

fiset-metalic

Articole de calitate si cadouri utile

Modelele cu 3 sau 4 polite sunt cele mai achizitionate si prezinta caracteristici de larg interes. Acestea iti dau posibilitatea de a regla politele pe inaltime, putand recompartimenta interiorul dupa bunul plac. Mai mult decat atat, in functie de produs, politele pot sustine greutati intre 35 kg si 60 kg, fara a se curba si fara a ceda sub presiunea documentelor asezate. Aceste articole pot fi utilizate in sectoarele comerciale si industriale si sunt livrate in stare complet asamblata.

O mare parte dintre modelele disponibile sunt insotite si de un cadou. Vei remarca astfel ca la selectarea anumitor produse primesti automat 5 bibliorafturi, 1 set de 50 de bucati de masti faciale, 1 gel dezinfectant de 300 ml sau 1 fiset metalic gratuit daca achizitionezi 10 fisete cu 4 rafturi.

Modelele cu seif vin, de asemenea, la pachet, cu un cadou din cele mentionate anterior. Aceste articole care garanteaza o siguranta sporita sunt o investitie pentru care te vei felicita! Fabricate din tabla cu o grosime de 0,7 mm, prevazute cu polite si seif metalic, sunt excelente si pentru a depozita documentele cu importanta ridicata.

Seiful va tine la distanta personalul care nu trebuie sa aiba acces la anumite acte ce nu tin de competenta lor si va constitui un bun mijloc de protectie anti-furt, in cazul in care anumiti indivizi patrund in interiorul firmei.

Standarde inalte pentru un produs profesional

Fiecare fiset metalic dispune de certificari, precum: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management si OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management. Ai, asadar, garantia ca fiecare produs ales indeplineste toate standardele in vigoare si poate fi utilizat in cele mai bune conditii timp indelungat.

Indiferent de domeniul de activitate, poti profita de calitatile acestui mobilier metalic fara a fi nevoie de intretineri suplimentare. Daca lucrezi in domeniul financiar, bancar, educational sau medical, apeleaza cu incredere la aceste produse si vei crea un mediu sigur si profesionist pentru toti angajatii.

Constructiile sudate din otel, cu pereti simpli, sistemele de inchidere sus-jos, incuietorile cu 2 chei si vopseaua ignifuga aplicata in camp electrostatic sunt alte caracteristici avantajoase. Comanda modelul de fiset metalic dorit si te vei convinge chiar tu de beneficiile pe care le poate aduce in activitatea ta! Seturile a cate 50 de masti de unica folosinta cu 3 straturi si 3 pliuri, gelurile dezinfectante si bibliorafturile vor aduce un mic plus investitiei tale, asa ca, de ce sa nu profiti de aceste oferte?