Stiai ca… un aparat dentar poate imbunatati inclusiv dictia?

aparat dentar

aparat dentar

Aspectul estetic al dintilor este primul remarcat in timpul unei conversatii sau la afisarea unui zambet. Insa, atunci cand exista probleme in pozitionarea lor, pe langa aspect se mai remarca si dificultatile de dictie, unele cuvinte fiind pronuntate cu o oarecare dificultate. Vestea buna este ca orice disconfort cauzat de problemele ortodontice poate fi eliminat cu ajutorul unui aparat dentar.

 

Acest dispozitiv ortodontic deosebit de eficient, cu rezultate garantate in 100% din cazuri, disponibil si la clinica stomatologica www.dentalexcellence.ro, aplica o presiune asupra dintilor pentru a obtine, in timp, alinierea lor in directia dorita. Estetica, dictia si masticatia sunt astfel imbunatatite evident, pacientul recapatandu-si increderea in sine.

 

Avantajele tratamentelor ortodontice

 

Durata purtarii unui astfel de dispozitiv este cuprinsa intre 1 si 2 ani, in functie de distanta de deplasare a dintilor, de complexitatea situatiei, de varsta fiecarui pacient, precum si de tipul de aparat folosit. Acesta joaca un rol esential in corectarea pozitiei dintilor, atunci cand sunt inghesuiti sau au crescut intr-un unghi diferit fata de cel normal, cand se remarca un sunet in zona articulatiei in timpul masticatiei sau cand “calca” stramb.

 

De asemenea, dispozitivul remediaza situatiile in care, din cauza dezvoltarii necorespunzatoare, obrazul este muscat in mod constant sau este atinsa bolta palatina. Daca intampini dificultati la masticatie din cauza dintilor sau vrei sa iti imbunatatesti aspectul estetic, apeleaza la un aparat dentar si scapa de toate aceste inconveniente.

 

Masurile ortodontice vor contribui evident si la imbunatatirea calitatii vietii. Daca obisnuiai sa fii stanjenit in timpul conversatiilor, intalnirilor sau la petreceri, avand impresia ca toti cei din jur privesc doar spre dantura ta inestetica, dupa incheierea tratamentului corectiv te vei putea bucura din plin de orice moment de socializare.

 

Nu vei mai avea retineri la afisarea unui zambet larg si nici nu te vei mai abtine in discutii de teama ca sunetele emise te vor pune intr-o postura nedorita. Tot ce trebuie sa faci este sa iti programezi cat mai curand o consultatie la cabinetul medicului stomatolog pentru a decide ce aparat dentar este mai potrivit in cazul tau.

 

Medici profesionisti si dispozitive moderne, cu rezultate spectaculoase

 

In cadrul unei clinici in care isi desfasoara activitatea o echipa de medici specialisti ortodonti, cu o experienta de peste 11 ani, ai garantia ca rezultatul tratamentului va fi un adevarat succes. Cazul tau va fi evaluat personalizat, tehnicile abordate fiind pliate in functie de nevoile tale. Din toate tipurile de dispozitive ortodontice se va alege modelul de aparat dentar corespunzator atat din punct de vedere functional, cat si estetic.

 

Pe parcursul sedintelor vei avea avantajul major de a beneficia de toate investigatiile clinice si radiologice in aceeasi clinica, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi si in alte unitati medicale. Cu un portofoliu de peste 1.000 de tratamente ortodontice, cu rezultate remarcabile, vei avea siguranta ca esti in mijlocul unor profesionisti care iti vor reda zambetul, in cel mai scurt timp posibil.

 

Vei putea opta pentru dispozitive fixe sau mobile, cu bracketuri metalice, din ceramica sau safir, vizibile sau invizibile. Din intreaga gama de modele, aparatul ortodontic fix este cel mai utilizat in majoritatea cazurilor, deoarece aliniaza dintii cu o acuratete mai mare decat unul mobil. Metalic, ceramic, invisalign, invizibil Incognito, safir sau autoligaturant Damon, dispozitivul ales va corecta pozitia dintilor in cel mai eficient mod.

 

Nu mai amana tratamentul cu aparat dentar si ofera-ti zambetul cuceritor mult visat!