Cum poti alege corect masa de bucatarie?

Exista mii de modele de mese, din lemn, din metal, din sticla, rotunde sau dreptunghiulare, extensibile, de exterior. Pentru a alege masa potrivita, trebuie sa luati in considerare mai multi factori, unii in functie de necesitatile practice, altii de aspecte estetice. Masa, de fapt, este multe lucruri. Este o piesa de mobilier indispensabila in casa: este locul unde mancati, unde primiti oaspeti, unde va asezati sa cititi sau sa studiati, este adesea folosit ca suport pentru gatit. Este o piesa de mobilier care defineste stilul unei camere, figura sa schimba fata bucatariei sau a camerei de zi.

Pe Shopeo poti gasi mai multe mese de bucatarie pe care sa le utilizezi in locuinta ta. In plus, in acest marketplace poti gasi si alte tipuri de piese de mobilier numai bune de utilizat in interior, iar in acest magazin online ai totul, de la decoratiuni pana la orice altceva ai nevoie astfel incat sa poti da un stil casei tale.

Ce forma ar trebui sa alegeti?

Daca masa rotunda este expresia unei convivialitati maxime, deoarece toata lumea se poate privi in fata in timpul mesei, masa dreptunghiulara este, de obicei, cea mai populara, deoarece este mai putin voluminoasa. Astfel de mese de bucatarie sunt usor de integrat in orice interior.

Masa rotunda

Fie ca este din lemn, fier forjat sau sticla, masa rotunda are o calitate romantica si rafinata. Acesta trebuie sa fie amplasat in centrul camerei, deoarece este evident ca nu poate fi amplasat pe un perete. In general, atunci cand se alege o masa rotunda, aceasta este intotdeauna o masa mica, deoarece o masa rotunda pentru mai multi invitati este foarte voluminoasa, impiedicand gestionarea adecvata a spatiului.

Masa dreptunghiulara

Masa dreptunghiulara este cea mai practica forma pentru masa. Deoarece urmeaza forma camerei, este mai usor de amplasat, fie in centrul camerei, fie sprijinit de un colt.

Masa patrata

Acelasi lucru este valabil si pentru masa patrata, cu dezavantajul dimensiunii. Mesele patrate, de fapt, sunt mai mici. In general, la masa stau doar patru persoane. Unele pot fi extinse cu un sistem de deschidere pliabila.

Masa fixa sau extensibila

Masa poate fi fixa sau extensibila. In general, masa de bucatarie este fixa, deoarece este folosita ca suprafata de lucru sau pentru mesele zilnice cu familia. Pe de alta parte, in camera de zi sau in spatiile deschise cu o singura masa, masa extensibila este o alegere aproape indispensabila. Comoditatea de a putea invita la cina pe oricine doresti, fara probleme de spatiu, nu este deloc de subestimat.

 

Atunci cand cauti reduceri la mobila de bucataire, poti cumpara mese de bucatarie de buna calitate la preturi foarte mici sau poti chiar sa selectezi un set cu mese si scaune de bucatarie. De asemenea, exista oricand optiunea de a alege seturi cu mese din lemn masiv pe care sa le folosesti in interiorul casei tale. Tot ce trebuie sa faci este sa determini care este stilul potrivit pentru bucataria ta si ce s-ar potrivi in interior.