Cate spatii de depozitare, atatea intrebuintari! Iata de ce este foarte util un vestiar metalic cusetat

vestiar metalic

Buna organizare este esentiala pentru a obtine succesul in ceea ce faci. Atunci cand fiecare lucru se afla exact la locul potrivit, nu mai pierzi timp cu cautarea sa si dobandesti timp pentru a-ti concentra atentia in directii mai constructive.

Folosirea unui vestiar metalic cusetat de la www.viamond.ro iti permite sa te organizezi fara probleme indiferent de domeniul in care lucrezi, de cantitatea sau diversitatea obiectelor ori a documentelor pe care vrei sa le depozitezi. E suficient sa alegi dimensiunea si dotarile potrivite, dintr-o oferta extrem de variata.

vestiar metalic

Vestiar metalic cusetat cu 10 compartimente

Structura de rezistenta a acestei piese de mobilier este realizata din tabla de otel profilata, de cea mai buna calitate. Robustetea este sporita de usile ranforsate, dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara, cu balamale interne antiefractie si cu nervuri longitudinale pe partile laterale si pe usa. Circulatia optima a aerului este asigurata de fantele din acoperis.

Datorita dotarii cu picioare de 15 centimetri lungime, se poate realiza cu usurinta curatarea spatiului de sub dulap si in acest fel este evitata acumularea de rugina. La cererea cumparatorului, produsul poate fi dotat si cu acoperis inclinat, precum si cu diferite tipuri de inchidere: cu moneda, cifru electronic sau mecanic.

Utilizatorii apreciaza acest vestiar metalic si pentru compartimentarea sa. Este dotat cu 10 spatii diferite, aranjate pe doua coloane verticale cu dimensiunile de 220 pe 290 de centimetri. Fiecare spatiu este prevazut cu propria usa de acces, dotata cu doua chei.

Greutatea neta a produsului este de 37 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni: latime de 600 de milimetri, adancime de 500 de milimetri si inaltime de 1.800 de milimetri. Daca il cumperi in acest moment economisesti mai bine de 300 de lei, deoarece pretul actual este de 1.949,99 de lei cu TVA inclus, redus de la 2.257,26 de lei.

Vestiar metalic cusetat cu 21 de compartimente

Daca ai si mai multe categorii de obiecte pe care vrei sa le depozitezi separat, poti opta pentru un obiect de mobilier dotat cu nu mai putin de 21 de compartimente, dispuse pe 3 coloane de cate 7. Fiecare compartiment are latimea de 322 de milimetri, inaltimea de 300 de milimetri si adancimea de 500 de milimetri.

Usile sunt realizate din plexiglas transparent, pentru o vizibilitate perfecta asupra lucrurilor pe care le depozitezi inauntru. Picioarele lungi de 12 centimetri permit o buna curatare a spatiului de dedesubt.

Livrat in stare complet asamblata, produsul are o greutate de 57 de kilograme. Latimea totala este de 900 de milimetri, adancimea de 500 de milimetri si inaltimea de 1.800 de milimetri. Pretul este de 6.039,99 de lei fara TVA sau 7.187,59 de lei cu TVA.

Acestea sunt doar doua exemple din numeroasele modele de vestiar metalic cusetat disponibile in magazinul online Viamond.ro. Oferta cuprinde aproape 100 de produse, cu numar diferit de sertare, de usi sau cu dimensiuni care le fac potrivite pentru orice tip de incapere. Dupa o cautare de numai cateva minute, cu siguranta vei descoperi exact piesa de mobilier de care ai nevoie!