Cum să devii un designer de modă de succes

Sunteți în mod constant inspirat de atât de multe modele noi care vă trec prin minte, atât de multe încât nu le puteți elimina suficient de repede în ritmul în care sosesc. Visezi constant la ziua în care moda ta va fi pe podiumul de modă, cu luminile strălucitoare deasupra capului, cu camerele de filmat intermitent peste tot și cu publicul complet hipnotizat de design-urile tale incredibile. Nu te poți opri să te gândești la ziua în care vei deschide o revistă sau vei urmări premiile Oscar și vei vedea o celebritate celebră într-unul dintre modelele tale uluitoare. Raftul dvs. de cărți este aprovizionat cu cărți și reviste de modă și nu vă puteți abține să vizitați magazinele de textile pentru a vedea cele mai noi țesături, margele decorative, strasuri și ornamente.

Este acest vis mereu prezent de a fi un creator de modă de succes care te face să lucrezi zi și noapte la modelele tale, în cele mai multe cazuri, timp de mulți ani fără plată și să lucrezi pentru a plăti pastilele, ceea ce este o tortură brutală, când tot ce te poți gândi este să trăiești. și lucrând în modă.

Creatorii de modă celebri vin din toate categoriile sociale, nu există un sistem de urmat care să te facă să devii următorul creator de modă celebru. Unii au absolvit școli de modă de elită, iar alții nu au urmat niciodată școala de modă. Unii au făcut un stagiu de modă la o casă de modă, iar alții și-au făcut propriile modele în subsol. Singurele elemente pe care le au în comun toți acești designeri de modă este că aveau o pasiune intensă pentru modă, erau capabili să creeze modă foarte căutate și conectați cu cineva care le-a dat posibilitatea de a pătrunde în industria modei. Pentru a deveni un designer de modă de succes, este esențial să-ți scoți pe tine și modelele tale cât mai mult posibil, deoarece de unde va ști cineva despre modă dacă nu le poate vedea?

Iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă prezenta moda:

1. De obicei, nu suntem buni la tot ce unii dintre noi sunt buni la proiectarea hainelor, dar ne lipsesc abilitățile de cusut și modelare. Aici puteți partener cu cineva care vă împărtășește pasiunea pentru modă și are abilitățile care vă lipsesc. Prin reunirea diferitelor abilități puteți crea un produs real care poate fi prezentat.
2. Având o linie de modă de 14 ținute, poți aplica la săptămâna modei locale. În SUA: New York, Los Angeles și San Francisco au toate săptămânile modei. Aceste săptămâni ale modei atrag mulți editori, jurnaliști și socialiți locali care vă vor vedea modurile și, eventual, vă vor oferi expunerea de care aveți nevoie pentru a fi cunoscut.
3. Multe cluburi de noapte din oraș organizează prezentări de modă, află ce cluburi de noapte organizează prezentări de modă și contactează-le pentru a afla cum poți fi parte dintr-un spectacol viitor.
4. Găsiți buticuri de modă care se potrivesc modurilor pe care le creați, mai întâi faceți o excursie la magazine pentru a căuta în jur, dacă vedeți că hainele dvs. se potrivesc bine cu magazinul, aflați cine este proprietarul și întrebați dacă ar fi dispus. pentru a avea unele dintre modurile tale oferite spre vânzare în magazinul lor. Vei fi uimit de câți proprietari de magazine sunt dispuși să lucreze cu tine. M-am plimbat prin San Francisco, în cartierul Nob Hill și mi-am plasat modă după ce am vizitat și am discutat despre produsul meu cu patru buticuri. Dacă vă expuneți modurile, veți primi informații valoroase despre dacă modelele dvs. sunt sau nu solicitate și dacă trebuie să vă schimbați modelele pentru a crește vânzările. De asemenea, vă va oferi expunere gratuită în fața publicului. Când articolele tale de modă se vând, poți să le prezinți investitorilor care sunt mai mult decât dispuși să investească în linia ta, atunci când demonstrezi existența unei cereri puternice pentru modă.

Dacă vă străduiți să vă creați modă din cauza lipsei de capital, a conexiunilor sau a tuturor abilităților necesare, puteți vizita: [http://www.cluehut.com] unde este gratuit să vă creați un profil care să precizeze ce aveți nevoie și cine. sperați să vă conectați pentru a vă îndeplini visul la modă. De asemenea, poți să răsfoiești și să te conectezi cu alții care ca tine și-au creat un profil care oferă oportunități în care împreună poți deveni un mare succes în afacerea modei.